Vacature bestuurslid sponsorzaken

Vacature bestuurslid sponsorzaken

Wij zijn trots op onze sponsoren. Sommigen steunen ons al jaren, anderen kiezen opnieuw om mee te doen of zijn recent gestart. Het is fijn dat we op deze support kunnen bouwen want zonder sponsoren kunnen wij geen Heideweek organiseren. En we willen blijven groeien om nog toegankelijker te worden voor iedereen. Daarvoor hebben wij hulp nodig. Wij zoeken daarom een bestuurslid dat zich in eerste instantie wil toespitsen op het relatiebeheer en de werving van sponsors.

Wij zoeken een actief, enthousiast persoon met sponsorwervende kwaliteiten die zich commercieel verantwoord en passend bij de Heideweek kan profileren. Een gezonde balans tussen het koesteren van traditie en zoeken naar vernieuwing is daarbij essentieel. Wat daarbij belangrijk is:

  • Je bent goed bekend in de Gemeente Ede
  • Je hebt een sterk organisatievermogen i.c.m. zakelijk, financieel en commercieel inzicht
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent representatief en hebt geen drempels nieuwe partijen te benaderen
  • Je kunt kansen signaleren en ernaar handelen
  • Je bent creatief en flexibel, zowel in denken als in aanpak

Wij bieden je een dynamische (vrijwillige) bestuursfunctie waarbij wij trots zijn op onze hands-on mentaliteit. En daarnaast de mogelijkheid om jouw netwerk te verbinden met het netwerk van de Heideweek.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag een bericht met een korte motivatie op info@heideweek.nl Heideweek, van en voor iedereen in de Gemeente Ede!