Maak kennis met de Heidehoogheden 2017-2018

(Foto: Theo Beumer)

Heidekoningin Calluna de 62e en Heideprinses, Erica de 43e vertegenwoordigen vanaf maandag 28 augustus een jaar lang de gemeente Ede en de Heideweek.

Kathy van den Brandhof is Heidekoningin Calluna de 62e. Zij is 22 jaar oud en geboren en getogen in Ede. Als een nichtje van de huidige Edese schaapherders, voelt zij zich een echte Edenaar. Van jongs af aan heeft Kathy de Heideweek meegemaakt. ”Dit vind ik de leukste week van het jaar”. Dit jaar wordt extra bijzonder en zij kijkt er ontzettend naar uit om samen met de Heideprinses de gemeente Ede met trots te representeren. “Ik kan nu al niet wachten tot het heideweek 2018 is”!

Kathy heeft (bijna) haar Bachelor Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht afgerond en werkt momenteel bij de gemeente Woudenberg als HR-medewerker. Daarnaast werkt zij al 5 jaar regelmatig bij Lunchcafé de Markt in Ede.  In haar vrije tijd doet zij aan bootcamp, mountainbiken op onze prachtige heide en onderneemt zij veel leuke dingen met vriendinnen en familie.

Denice Altena is Heideprinses Erica de 43e. Denice is 19 jaar oud en woont al haar hele leven in Ede. In juni heeft zij haar diploma voor de opleiding frontoffice leidinggevende gehaald en werkt zij als receptioniste bij vakantiepark Bospark Ede. Dat vind zij erg leuk “omdat de gasten vaak vrolijk en gezellig zijn omdat deze vakantie hebben”. Naast het werken leest zij graag, kijkt ze films en series en vind het mooi om nieuwe plekken van de wereld te zien.

Denice zit al 4 jaar in het promotieteam van de Heideweek en heeft zo van dichtbij kunnen meemaken hoe het is om Heidehoogheid te zijn. “Ik ben erg benieuwd hoe het jaar gaat verlopen en samen met Kathy heb ik er nu al heel veel zin in”.