Heidehoogheden 2015-2016

1

Vanavond stellen wij de nieuwe Heidehoogheden aan Ede voor.
Calluna de 60e en Heideprinses, Erica de 41e vertegenwoordigen vanaf maandag 31 augustus een jaar lang de gemeente Ede en de Heideweek.

Leonie Willemsen is de nieuwe Heidekoningin, Calluna de 60e. Zij is 24 jaar en woont al haar hele leven in Ede. Leonie is activiteitenbegeleidster bij De Gelderhorst in Ede, het landelijk centrum voor oudere doven. Daarnaast werkt zij als verkoopster bij Bakkerij Bart in Ede Centrum. Voor veel Edenaren zal zij dan ook al een bekend gezicht zijn. In haar vrije tijd volgt zij enthousiast tapdancelessen bij dansstudio Poppelaars in Bennekom en houdt erg van zingen, tekenen, reizen en het bezoeken van musicals.

Amanda Hol is Heideprinses Erica de 41e. Zij is 22 jaar en is geboren en getogen in Lunteren. En sinds een jaar woont ze daar samen met haar vriend. De Heideweek heeft voor Amanda een speciale betekenis; ze is in de Heideweek, op de Oud Lunterse Dag geboren. Amanda is net afgestudeerd aan de master Communicatiewetenschap, richting Marketing en Gezondheidsvoorlichting aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en zoekt nu een baan. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de bioscoop en uit eten. Daarnaast vindt ze het erg leuk om te reizen en houdt van schrijven.

De dames hebben er ‘enorm veel zin’ in om samen Ede te vertegenwoordigen als Heidehoogheden.