Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van der Werf Drive-in Filmavond

22 augustus 2016 om 20:00 tot 23:00

 filmavond

bericht dd 22-8: De inschrijving is gesloten. Er kunnen veel auto’s op de markt maar vol is echt vol! Heb je niet gereserveerd voor je auto en wil je toch graag de sfeer van een drive-in bioscoop meemaken? Dan kun je de film vanaf het VIP-dek zien. Reserveren daarvoor is niet nodig, maar let op ook daar geldt vol=vol. Met dit mooie weer je eigen klapstoeltje meenemen kan natuurlijk altijd!

Na het succes van voorgaande jaren herhalen we dit jaar de Van der Werf Drive-In Filmavond op het marktplein.

IJDit jaar kon het publiek kiezen uit 2 films; Smokey and the Bandit of The Italian Job. Met 66% van de stemmen heeft The Italian Job (1969) gewonnen. Een leuke Britse ‘kraakfilm’ met Michael Caine.

Om tot juiste indeling en plaatsing van auto’s te komen, moet iedereen die de met auto komt zich van te voren aanmelden. Er zit een maximum aan het aantal voertuigen dat wij op de markt mogen toelaten. Het VIP-deck is deze avond ook open voor het publiek. Kom je niet met de auto en wil je toch graag de sfeer meemaken, dan kun je hier gratis gebruik van maken. Reserveren voor het VIP-dek is niet nodig, maar let op vol=vol.

U kunt zich op drie manieren aanmelden: 

Bij het online formulier wordt op de website gelijk een bevestiging getoond. Bij inschrijving per e-mail ontvangt u later een bevestiging. Contactpersoon: Stefan Huibers (Mobiliteitscentrum Van der Werf).

Gegevens

Datum:
22 augustus 2016
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
22 augustus 2016
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps