Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van der Werf Drive-in Filmavond “Demain tout commence”

21 augustus 2017 om 20:00 tot 23:00

filmavondDe Van der Werf Drive-In Filmavond. Al jaren een succesnummer in de Heideweek.
Een sfeervolle avond op een vol plein met cabrio’s en andere mooie voertuigen. Steel jij deze avond de show met jouw auto?

 

bericht dd 17-8: De inschrijving is gesloten. Er kunnen veel auto’s op het plein maar vol is echt vol! Heb je niet gereserveerd voor je auto en wil je toch graag de sfeer van een drive-in bioscoop meemaken? Dan kun je de film vanaf het VIP-dek zien. Reserveren daarvoor is niet nodig, maar let op ook daar geldt vol=vol. Met mooi weer je eigen klapstoeltje meenemen kan natuurlijk altijd en dan vind je altijd een plekje.

Demain tout commence is een Franse filmkomedie uit 2016 met hoofdrolspeler Omar Sy. Bekend van Intouchables. Samuel leeft het leven zonder veel verplichtingen in het zonnige zuiden van Frankrijk, zonder zich al te veel in te spannen. Op een dag staat één van zijn vroegere veroveringen voor de deur…… Bekijk hier de trailer van deze lekkere feelgoodfilm.

De toegang is gratis. Er zit een maximum aan het aantal voertuigen dat wij op het Kuiperplein mogen toelaten. Voertuigen moeten daarom wel vooraf worden aangemeld. Kom je niet met de auto en wil je toch graag de sfeer meemaken; voetgangers kunnen gewoon aansluiten en je eigen klapstoeltje meenemen voor op het plein kan altijd! Het terras van het VIP-deck is deze avond ook open voor het publiek en hier kun je gratis gebruik van maken. Reserveren voor het VIP-dek is niet nodig, maar let op vol=vol.

U kunt zich op aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier of door een mailtje te sturen naar heideweek@werfede.nl met naam, kenteken, telefoonnummer en aantal personen. Bij het online formulier wordt op de website gelijk een bevestiging getoond. Bij inschrijving per e-mail ontvangt u later een bevestiging. Contactpersoon: Stefan Huibers (Mobiliteitscentrum Van der Werf).

Een aantal dagen voor de filmavond krijg je bericht hoe laat je het plein kunt oprijden.

 

Gegevens

Datum:
21 augustus 2017
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
21 augustus 2017
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps