Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van der Werf Drive-in Filmavond

20 augustus 2018 om 20:00 tot 23:00

filmavond

De Van der Werf Drive-In Filmavond. Al jaren een succesnummer in de Heideweek. Een sfeervolle avond op een vol plein met cabrio’s en andere mooie voertuigen. De film die we dit jaar gaan vertonen is ‘Wild Hogs’. Heb jij een ontzettend gekke en ‘wilde’ auto? We zouden graag zien dat mensen met hun gekste auto’s zichzelf aanmelden voor de filmavond! Steel jij deze avond de show met jouw auto?

Een samenvatting van de film Wild Hogs: Een groep vrienden van middelbare leeftijd met een doorsnee leventje brengt hun vrije tijd door met het rijden op hun stoere ‘bikes’ en het zich identificeren met de wereld van de échte motorrijders. Wanneer ze op een reisje per motor in New Mexico belanden en het daar aan de stok krijgen met de bende Del Fuegos, wordt het opeens allemaal een stuk minder leuk. Bekijk de trailer hier: https://www.youtube.com/watch?v=zSvwmgWCJ2s.

De toegang is gratis. Er zit een maximum aan het aantal voertuigen dat wij op het Kuiperplein mogen toelaten. Voertuigen moeten daarom wel vooraf worden aangemeld. Kom je niet met de auto en wil je toch graag de sfeer meemaken; voetgangers kunnen gewoon aansluiten en je eigen klapstoeltje meenemen voor op het plein kan altijd! Een aantal dagen voor de filmavond krijg je bericht hoe laat je het plein kunt oprijden.

Nieuw dit jaar: de originaliteitsprijs! Het thema van de Heideweek 2018 is “HDWK goes Wild!” Wij hebben een bijpassende film uitgekozen en het voertuig dat het beste bij dit thema past krijgt een dinerbon voor 2 bij “Bistro Twaalf 14” in Ede.

 

Gegevens

Datum:
20 augustus 2018
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 augustus 2018
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps