Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Warmtebedrijf Ede / Roseboom Openingsavond Heideweek

19 augustus 2016 om 19:00 tot 20 augustus 2016 om 00:00

Spectaculaire openingsavond op het Marktplein van Ede met The Music Network, The Originals, Anita Meyer, Waylon & band, André Hazes junior en het Feestteam. Gratis toegang, mogelijk gemaakt door de sponsoring van Warmtebedrijf Ede i.s.m. Aannemersbedrijf Roseboom Ede.

The Music Network  

DJ’s Hendrik en Christiaan staan samen met Saxofonist Dirk Jan op het marktplein. De 3 broers zijn zeer ervaren in het draaien van de meest uiteenlopende muziekstijlen en zullen er met de lekkerste hits van toen en nu dan ook weer een knalfeest van maken.                                                                                                                    

TheMusicNetworkWaylon

In november zal Waylon voor de eerste keer een volledig eigen concert doen in Ahoy. Op de openingsavond is meest veelzijdige zanger van Nederland in Ede om er een feest van te maken.

  persfoto Waylon hoge resolutie

 

 

 

 

The Originals ‘De beste coverband van Nederland’ spelen alles, maar dan ook alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct! De bekend band van Vrienden Van Amstel Live komt nu naar de HeideThe Originals - band 3week.

 

 

 

André Hazes jr.

André’s carrière gaat als een trein: en mocht voor “Ik Leef Mijn Eigen Leven” de publieksprijs voor Favoriete Single in ontvangst nemen. Zelf kan hij het prachtig verwoorden: “Tot een jaar geleden was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt één woord, maar dat verschil voelt goed.”

  AndreHazesJR2015_3

Anita Meijer, met een 30 jarige zangcarrière op haar naam en haar doorslaande hits in de jaren ’80 en nationale nummer 1 status, is haar succes alleen maar verder uitgebouwd.

Foto: Roy Beusker

Het Feestteam, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee.

feestteam_visual_square_2

 

 

 

 

 

 

Ook de organisatie van de Heideweek heeft te maken met veel regelgeving. Alle evenementen op de markt blijven gratis toegankelijk maar het Marktplein zal wel weer ‘omhekt’ zijn tijdens de grote muziekevenementen. En natuurlijk gelden er huisregels die wij nu vast met jullie delen.

plein2016

Gegevens

Begin:
19 augustus 2016 om 19:00
Einde:
20 augustus 2016 om 00:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
19 augustus 2016 om 19:00
Einde:
20 augustus 2016 om 00:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps