Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wandelbelevenis De Hartenberg

27 augustus 2016 om 13:00 tot 17:00

- €3.00 – €5.00

Dit evenement wordt georganiseerd door de Rotary Bennekom en de Stichting Vrienden van de Hartenberg. Het doel van het evenement is fundraising voor de Stichting Vrienden van de Hartenberg. Alle inkomsten zullen daarvoor aangewend worden.

De wandelbelevenis gaat om wandelen en beleven. Het is een korte tocht van 3 en 2 km over het terrein van de Hartenberg. De belevenis is enerzijds de natuur. Er is veel mooie natuur op de Hartenberg. Er zijn bijzondere, beschermde en weinig voorkomende planten en dieren. Er is veel moois te zien in de opbouw van het bos, de bodem en de planten. Professor Frank Berendse van de Wageningen Universiteit leidt rond en neemt u mee. U kijkt daarna niet meer hetzelfde naar het bos en de veluwe.

Een heel andere belevenis is de kennismaking met het terrein van de Hartenberg. Ook hierover wordt u rondgeleid. Verleden, heden en leven van bewoners passeert daarbij de revue. U ziet waarvoor gespaard wordt en u beleefd de rustgevendheid van het Snoezelen. Op de Hartenberg uitgevonden en over de hele wereld toegepast. Ook u zal deze belevenis waarderen!

Tot slot wordt u getrakteerd op een mooie foto in het mooie openlucht theater van alle bezoekers gemaakt door onze hobby fotograaf met professionele passie. U kan genieten van een heerlijke bak koffie onder het genot van een gedicht of een verhaal.  Kortom, een wandeling waarin u meer beleefd dan gewoonlijk, en direct een heel mooi doel steunt.

De wandeling is toegankelijk voor iedereen, rolstoel, goed ter been, minder goed ter been. Afsnijden kan altijd. U kan met gids en zonder gids rondwandelen. Wilt u alles beleven dan betaalt u 5 euro per volwassene en 3 euro per kind vanaf 10 jaar.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2016
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€3.00 – €5.00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

De Hartenberg
Apeldoornseweg 60
Wekerom, 6733 SC
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
27 augustus 2016
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€3.00 – €5.00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

De Hartenberg
Apeldoornseweg 60
Wekerom, 6733 SC
+ Google Maps