Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pasar Toko Neba

20 augustus 2016 om 10:00 tot 20:00

Toko Neba 2016

Jaarlijks organiseert Toko Neba, in samenwerking met stichting Child Support IndonIMG_4595esia tijdens de Heideweek een leuke pasar in Ede. Dans, muziek, lekker eten en natuurlijk de mooie handgemaakte producten van Toko Neba staan garant voor een gezellig dagje uit. Jaarlijks trekt de Pasar duizenden bezoekers vanuit het hele land!

Ook dit jaar zijn er weer fantastische artiesten die geheel belangeloos optreden op deze speciale dag zoals o.a. Wieteke van Dort, oftewel Tante Lien!

In 2016 zal de jaarlijkse pasar weer gehouden worden op 20 augustus van 10.00 tot 20.00 uur. De toegang is gratis en de volledige opbrengst gaat elk jaar naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. Bezoekers worden per pendelbus en paardentram gratis vervoerd van en naar Station en parkeerplaats P&R op het Kazerneterrein.

Het programma op 20 augustus:

 

Al vroeg podiumprogrammain de morgen, om 10 uur zal Wieteke van Dort, bekend als Tante Lien, het veel belovende dagprogramma openen met een 45 minuten durende show.

Na Wieteke van Dort zal de bekende Pasar Malam organisator Wout Nijland samen met Diana Monoarfa en Harry Jekel vanaf 11.10 uur een uur lang liedjes ten gehore brengen.

Dit jaar zullen ook Michael de Viso & Friends weer van de partij zijn gevolgd door Helma Uijterwal, Revival en Tuti Frutti. De Edese Kreten komen om 12.10 uur met hun speciale Indische repertoir.

Het Midland Music Quartet, zal om 17.20 uur hun swingende muziek ten gehore brengen, met de alom bekende 80 jarige Willem Assenbroek aan de contrabas.

Speciaal uit Spanje komt de in Ede welbekende muzikant Max Rufi geheel bekangeloos optreden met vele populaire liedjes zoals: Come fly with me, Mack the knife, Crazy little thing called love en diverse andere songs. Hij zal om 18.15 uur starten met zijn optreden.

De dag zal worden afgesloten door Timecruise met gezellige rock, soul, jazz en blues muziek, ten gehore gebracht door Marjan Kampinga, Roy en Alphonse Henninger, Joop Rufi, Roland van den Bergh en Bert Jansen.

De Surinaamse theatermaakster en filosofe Farida Nabibak zal in de loop van de middag haar danspresentatie : Sporen van een koloniaal verleden in het heden, ten uitvoer brengen in Ede. Dit voorjaar was zij de winnares van Age on Stage dat gehouden werd in het Akoesticum.

De presentatie zal verzorgd worden door Patty Crawfurd en het geluid is in handen van Breezy Sound Projects en Events olv. Ron Gunthardt.

Alle artiesten en mederwerkers treden geheel belangeloos op ten behoeve van de projecten voor kinderen in Indonesie van Toko Neba en Stichting Child Support Indonesia

Dit geweldige podiumprogramma, samen met het authentiek Indonesische eten van Ini Dia en Suara Gembira, staat garant voor een feestelijke dag.

 

Gegevens

Datum:
20 augustus 2016
Tijd:
10:00 tot 20:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.tokoneba.nl/pasar

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

Stationsweg Ede
Stationsweg 56
Ede,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 augustus 2016
Tijd:
10:00 tot 20:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.tokoneba.nl/pasar

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

Stationsweg Ede
Stationsweg 56
Ede,
+ Google Maps