Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Matineeconcert Gelders Fanfare orkest

23 augustus 2015 om 15:00 tot 17:00

GFO Light - kopie Tilburg 12 - kopie

Het Gelders Fanfare Orkest treedt op in het park van Hotel De Bosrand.

Het is een gratis concert. Toegang alleen mogelijk op vertoon van toegangskaart. Kaarten zijn verkrijgbaar en te reserveren bij de receptie van Hotel De Bosrand. Er zijn maximaal 150 kaarten beschikbaar en deze delen wij met een maximum van 2 per persoon uit.

NB Het is een openluchtconcert. Bij slecht weer zal het concert mogelijk afgelast worden. Als dit wordt besloten, zal dit worden vermeldt op de voorpagina van de website van Hotel de Bosrand. Raadpleeg aub voor vertrek thuis of hierover berichtgeving is.

Passie voor muziek
Het Gelders Fanfare Orkest (GFO) bestaat uit ongeveer vijfenzestig enthousiaste leden en komt uit in de hoogste divisie, de Concertdivisie. De leden zijn gevorderde amateurs, conservatoriumstudenten en beroepsmusici die lid zijn geworden van het GFO uit enthousiasme voor hun instrument en voor de fanfaremuziek. Behalve in het GFO spelen de leden veelal bij de muziekvereniging in hun eigen woonplaats. De repetities vinden eenmaal per 14 dagen plaats in Hattem. Het GFO vierde vorig jaar haar 25 jaar jubileum!

 

Doelstelling
Het GFO promoot het fanfareorkest en de fanfaremuziek. Daarnaast levert het orkest een bijdrage aan het introduceren van vernieuwende elementen binnen de fanfaremuziek. Bijvoorbeeld door het verstrekken van compositieopdrachten en het spelen van werken van nieuwe componisten. Het orkest biedt haar muzikanten de uitdaging muziek te maken op zo hoog mogelijk niveau.

Activiteiten
Om deze doelstellingen te verwezenlijken geeft het GFO regelmatig concerten, zowel binnen als buiten de provincie Gelderland. Daarnaast werkt het orkest geregeld mee aan muzikale projecten, eindexamens van conservatoriumstudenten en Open Dagen. Ook organiseert het orkest jaarlijks “Het Jong Solistenproject”. Hierbij worden veelbelovende, jonge muzikanten uitgenodigd om een solistisch optreden te verzorgen tijdens het Nieuwjaarsconcert van het GFO.

 

Gegevens

Datum:
23 augustus 2015
Tijd:
15:00 tot 17:00

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

Hotel De Bosrand
Bosrand 28
EDE, 6718 ZN
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 augustus 2015
Tijd:
15:00 tot 17:00

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

Hotel De Bosrand
Bosrand 28
EDE, 6718 ZN
+ Google Maps