Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Korenfestival

23 augustus 2015 om 13:00 tot 18:00

Korenfestival m.m.v. veel verschillende koren t.b.v. Voedselbank Ede
Er zijn optredens van PureVoice 1, Spoorkoor Op Stoom, Young Voices, Pure Voice 2, Together, Shanty Zangers Ede, Edese Kreten en Wouter Vink. Kapel Decibel speelt bij elke wisseling. Harold Verwoert zal deze middag voor de presentatie zorgen.

Alweer voor de vierde keer zal in de Heideweek het Korenfestival gehouden worden. Dit jaar op zondag 23 augustus. De organisatie wil in dit jubileumjaar van de Heideweek iets speciaals doen en is bezig om een fantastisch programma neer te zetten. En veel koren hebben zich spontaan en belangeloos aangemeld. Geweldig!

Deze keer is er een andere opzet dan voorgaande jaren. U kunt in gezellige lounge opzet, genieten van de optredens op het podium op het Marktplein. En als afsluiting zal Wouter Vink (bekend van The Voice of Holland) een spetterend slot verzorgen.

Ook dit jaar is er een goed doel gekozen wat wordt ondersteund, namelijk Voedselbank Ede. Iedere week zijn ruim 200 gezinnen in onze gemeente afhankelijk van de Voedselbank. De organisatie is geraakt door wat zij heeft gezien en gehoord. Tijdens het gratis Korenfestival zal er een vrijwillige bijdrage (groot of klein) van de aanwezigen worden gevraagd.

Boni Ede ondersteunt het Korenfestival al jaren en gaat weer helpen door zoveel mogelijk bruikbare spullen aan de Voedselbank te leveren, en daar is geld voor nodig. Bedrijven / instellingen worden opgeroepen om ook het Korenfestival te steunen. Zij kunnen bellen om de mogelijkheden te bespreken met Ton Matser 06-20609513.

Kortom: Wij bieden u een gezellige middag, helpt u dan Voedselbank Ede?’
101

 

Gegevens

Datum:
23 augustus 2015
Tijd:
13:00 tot 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 augustus 2015
Tijd:
13:00 tot 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Kuiperplein Ede Centrum
Kuiperplein
Ede, 6711 AA
+ Google Maps