Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Heide-optocht ‘Liefde’

19 augustus 2017 om 18:30 tot 22:00

Het thema voor de Heide-optocht 2017 is liefde. Een gezellig evenement voor jong en oud. De deelnemers maken er samen met alle toeschouwers een liefdevol feestje van!

De Commissie Heide-optocht roept dan ook iedereen op om deel te nemen aan de Heide-optocht. Buurten, wijken, verenigingen en goede doelen: iedereen is welkom! Deelname aan de Heide-optocht is gratis. Aan bedrijven die geen sponsor zijn van de Heideweek wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Wil je je inschrijven voor de heide-optocht? Hier vind je het inschrijfformulier Inschrijfformulier Heide-optocht 2017

Subsidie aanvragen
Stichting Idee in Uitvoering draagt dergelijke initiatieven een warm hart toe en stelt daarom een financiële vergoeding ter beschikking om bij te dragen in de kosten van het maken van een praalwagen. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking. Beide organisaties vinden het belangrijk dat Edese burgers op deze manier creatief met elkaar samenwerken. Zo zorgt deelname aan de Heide-optocht niet alleen voor ontzettend veel gezelligheid, maar inspireert hij ook om in de rest van het jaar met elkaar op te trekken.
U kunt hiervoor contact opnemen met Stichting Idee in Uitvoering, de heer W. Schotsman via e-mail (F2hwschotsman703@hetnet.nl) of tel.nr. 0318 – 430326. Hij zal uw aanvraag in behandeling nemen en besluiten over eventuele financiële steun. Hier kunt u de spelregels Stichting Idee in Uitvoering  lezen.

Deelname aan de Heide-optocht is niet alleen leuk en heel erg gezellig, je kunt er ook nog eens fantastische prijzen mee winnen! We mogen dit jaar de volgende prijzen uitreiken aan de mooiste wagens. Dit jaar is er een extra prijs te winnen alleen voor particulieren.
Eerste prijs: €400,–
Tweede prijs: € 300,–
Derde prijs: € 200,–
Ook dit jaar is er de originaliteitsprijs te winnen: Namens de BDU mogen wij een ballonvaart voor twee personen uitreiken.
Nieuw dit jaar is de extra prijs van €100,- voor de mooiste particuliere wagen!

Wees dus creatief en origineel!

Plukken van heide t.b.v. versieringen
Er mag heide geplukt worden op het heideveld achter de schaapskooi op de Ginkelse heide; vanaf de N224 gezien links van de zandweg.

De optochtcommissie is bereikbaar via heide-optocht@hotmail.com

of per post via:
Stichting Heideweek Optochtcommissie
Postbus 188
6710 BD Ede
Doe ook mee en win!

Kijken wie er allemaal ook meedoen? Op de facebook pagina worden regelmatig nieuwe deelnemers aangekondigd.

Ook wij zijn afhankelijk van steeds wijzigende regelgeving. Het reglement 2017 worden hier binnenkort gepubliceerd. Wij verwachten geen grote wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Daarom laten wij die van 2016 voor de beeldvorming nog even staan.
Download hier Deelnemersreglement Heide-optocht 2017 voor deelname en de Criteria Jurering Heide-optocht 2017. 

Route optocht:

Gegevens

Datum:
19 augustus 2017
Tijd:
18:30 tot 22:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Centrum Ede
Grotestraat
Ede, 6711AL
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 augustus 2017
Tijd:
18:30 tot 22:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Centrum Ede
Grotestraat
Ede, 6711AL
+ Google Maps