Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Heide-optocht HDWK goes Wild!

18 augustus 2018 om 18:30 tot 22:00

Het thema voor de Heide-optocht 2018 is HDWK goes Wild! Een gezellig evenement voor jong en oud. De deelnemers maken er samen met alle toeschouwers een leuk feestje van!

Check de route van de Heide-optocht hier!

De Commissie Heide-optocht roept dan ook iedereen op om deel te nemen aan de Heide-optocht. Buurten, wijken, verenigingen en goede doelen: iedereen is welkom! Deelname aan de Heide-optocht is gratis. Aan bedrijven die geen sponsor zijn van de Heideweek wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Subsidie aanvragen
Stichting Idee in Uitvoering draagt dergelijke initiatieven een warm hart toe en stelt daarom een financiële vergoeding ter beschikking om bij te dragen in de kosten van het maken van een praalwagen. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking. Beide organisaties vinden het belangrijk dat Edese burgers op deze manier creatief met elkaar samenwerken. Zo zorgt deelname aan de Heide-optocht niet alleen voor ontzettend veel gezelligheid, maar inspireert hij ook om in de rest van het jaar met elkaar op te trekken.
U kunt hiervoor contact opnemen met Stichting Idee in Uitvoering, de heer H. van den Oever via e-mail (info@stichtingideeinuitvoering.nl) of tel.nr. 0318 – 413800. Hij zal uw aanvraag in behandeling nemen en besluiten over eventuele financiële steun. Hier kunt u de spelregels Stichting Idee in Uitvoering  lezen.

Deelname aan de Heide-optocht is niet alleen leuk en heel erg gezellig, je kunt er ook nog eens fantastische prijzen mee winnen! We mogen dit jaar de volgende prijzen uitreiken aan de mooiste wagens. Dit jaar is er een extra prijs te winnen alleen voor particulieren.
Eerste prijs: €400,–
Tweede prijs: € 300,–
Derde prijs: € 200,–
Ook dit jaar is er de originaliteitsprijs te winnen: € 200,– en namens de BDU mogen wij een ballonvaart voor twee personen uitreiken.
We zetten je in het zonnetje van €100 voor de mooiste particuliere of verenigingswagen! 

Wees dus creatief en origineel!

Plukken van heide t.b.v. versieringen
Er mag heide geplukt worden op het heideveld achter de schaapskooi op de Ginkelse heide; vanaf de N224 gezien links van de zandweg.

De optochtcommissie is bereikbaar via optocht@heideweek.nl

Kijken wie er allemaal ook meedoen? Op de facebookpagina worden regelmatig nieuwe deelnemers aangekondigd.

Ook wij zijn afhankelijk van steeds wijzigende regelgeving. Het reglement 2018 worden hier binnenkort gepubliceerd. Wij verwachten geen grote wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Daarom laten wij die van 2017 voor de beeldvorming nog even staan. Download hier Deelnemersreglement Heide-optocht 2017 voor deelname en de Criteria Jurering Heide-optocht 2017. 

Gegevens

Datum:
18 augustus 2018
Tijd:
18:30 tot 22:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Centrum Ede
Grotestraat
Ede, 6711AL
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
18 augustus 2018
Tijd:
18:30 tot 22:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Bestuur Heideweek

Locatie

Centrum Ede
Grotestraat
Ede, 6711AL
+ Google Maps