Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Edese 2-daagse

25 augustus 2018 om 08:00 tot 11:00

- €4

De Paarste 2-daagse van Nederland. Voorheen de Edese 4-daagse. Tweedaags wandelevenement door de schitterende natuur van Ede e.o.  Afstanden: 10, 20 en 30 km.

Lekker wandelen in de mooie natuur en tegelijkertijd een goed doel steunen? Doe dan mee met de Edese 2-daagse en steun de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden. Komt u ook lekker genieten van de schitterende natuur van Ede en omgeving? U kunt zich nu inschrijven. Kijk op de website voor meer informatie m.b.t. bijvoorbeeld de starttijden.

Startlocatie en tijden 2018

Onze start- en finishlocatie De Fietser is gevestigd in een prachtig gebouw wat vroeger de oude fabriekshal van de ENKA (voormalige kunstzijdefabriek) was. Het is nog geen 400 meter gelegen vanaf station Ede-Wageningen, maar als u niet met de trein komt, is er ook ruimte genoeg om uw auto (gratis) te parkeren. Komt u lekker op de fiets, dan kunt u deze in de fietsenstalling kwijt. Het adres is: Akulaan 2, 6717 XN Ede (GE).

De 30 km deelnemers vertrekken van 8:00 tot 9:00 uur en een half uur later de deelnemers van de 20 km, met een half uur overlapping waardoor de deelnemers het eerste stuk van de routes samen kunnen oplopen. De 10 kilometer is een perfecte afstand voor de recreatieve wandelaar. Zij kunnen tussen 9:00 en 10:00 uur beginnen.

De Veluwe

Vanaf de Fietser gaan vlak na de start de parkoersen meteen de mooie natuur in met elke dag een andere richting. De routes lopen dwars door natuurgebieden van Geldersch Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Defensie, gemeente Ede en particuliere eigenaren.

Hoogtepunten zijn onder andere: de paarse in bloei staande Ginkelse Heide, de Ginkelse poelen en plassen en Planken wambuis met haar bossen en heide. Ede en omgeving onderscheidt zich onder meer door haar bijzondere, natuurlijke omgeving.

Rustpunten

Op de route liggen verschillende rustpunten waar je tussendoor kunt neerstrijken voor een hapje en een drankje. Op een van de mooiste locaties ligt ‘Boerderij-theetuin Mossel’ in Otterlo. Ook bij andere rustpunten zoals Restaurant Juffrouw Tok ben je van harte welkom.

U bent altijd van harte welkom om mee te komen lopen. Als u niet beide dagen kunt deelnemen, dan kunt u ook gerust één dagje mee komen lopen.

Gegevens

Datum:
25 augustus 2018
Tijd:
08:00 tot 11:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:
Website:
http://www.edese2daagse.nl/

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

De Fietser
Akulaan 2
Ede, 6717 XN
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 augustus 2018
Tijd:
08:00 tot 11:00
Kosten:
€4
Evenement Categorie:
Website:
http://www.edese2daagse.nl/

Organisator

Eigen organisatiecomité

Locatie

De Fietser
Akulaan 2
Ede, 6717 XN
+ Google Maps