Coördinatievergadering voor organisatoren

Uitnodiging coördinatievergadering voor organisatoren

Het jaar is net begonnen en de voorbereidingen voor de Heideweek zijn alweer in volle gang.

Uiteraard willen wij graag ook dit jaar zoveel mogelijk evenementen op de Heideweek-agenda delen, zodat het weer een zeer gevarieerde Heideweek wordt, voor en door iedereen.

Misschien is er binnen jullie organisatie inmiddels al hard nagedacht over activiteiten tijdens dé feestweek van de gemeente Ede. Of is er zelfs al een concreet plan en wil je dit ook met ons delen. Het aanmeldingsformulier voor evenementen staat op de website. Zodra het evenement bij ons bekend is, kunnen wij het meenemen in de publiciteit rondom de Heideweek en kunnen wij, als je dit wilt, een bezoek van de Heidehoogheden inplannen.

Ook staat er weer een coördinatievergadering gepland en wel op: maandag 7 maart 2016 om 20.30 in Restaurant Buitenzorg in Ede. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk organisatoren van Heideweek-evenementen en andere belangstellenden op deze avond bij elkaar komen om de activiteiten voor Heideweek 2016 op elkaar af te stemmen. Tijdens deze vergadering is er gelegenheid met ons bestuur te overleggen en met andere organisatoren in contact te komen.

Staat jullie evenement al “in de steigers”? Laat ons dat dan weten! Op die manier kunnen wij tijdens de coördinatievergadering alvast een behoorlijk compleet programma voor Heideweek 2016 presenteren.