Ben Cramer komt naar Heideweek 55+ Music Night

Woensdagavond 22 augustus organiseert de Stichting Heideweek weer haar 55+ Music Night. Iedereen vanaf 55 jaar is die avond van harte welkom om in Cultura een gratis en geheel verzorgde muziekavond te beleven. Het publiek wordt bij binnenkomst en in de pauze muzikaal ontvangen met bekende nummers uit de jaren 60 en 70 die ten gehore worden gebracht door de ROS band “Jong Belegen”.

Tijdens de muziekavond zelf zijn er optredens van Eddy Ouwens, bekend van de hit “I remember Elvis Presley” (1977) en van niemand minder dan één van Nederlands beste zangers, Ben Cramer. En dat alles wordt traditiegetrouw weer vakkundig gepresenteerd door Heideweeks vaste presentator Harold Verwoert die uiteraard zelf ook weer een aantal bekende en gezellige meezingnummers zal vertolken. Kortom, deze avond mag je niet missen!

De toegangskaarten voor deze schitterende 55+ Music Night zijn op zaterdagmorgen 4  augustus vanaf 11.00 uur gratis verkrijgbaar bij Cultura waarbij geldt: op = op. Er geldt hierbij een maximum van 2 kaartjes per persoon. De Heidehoogheden zijn die ochtend aanwezig om de toegangskaarten persoonlijk te overhandigen.